1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Bursă de studii cofinanţată MICHELIN

Bursă de studii cofinanţată MICHELIN

« Ambasada Franţei în România - MICHELIN România »
Parcurs: carieră în comerţ

Compania Michelin România şi Ambasada Franţei în România propun două burse de 10 până la 12 luni (maxim) pentru a urma studii de nivelul anului 2 de Master în Franţa (un semestru de studii + un semestru în întreprindere). Formarea va debuta în septembrie 2013. La sfârşitul acesteia, candidatul ales va fi angajat în cadrul societăţii MICHELIN România şi va putea beneficia de mobilitate geografică de-a lungul carierei sale.

Bursă de studii cofinanţată MICHELIN

« Ambasada Franţei în România - MICHELIN România »
Parcurs: carieră în comerţ

Compania Michelin România şi Ambasada Franţei în România propun două burse de 10 până la 12 luni (maxim) pentru a urma studii de nivelul anului 2 de Master în Franţa (un semestru de studii + un semestru în întreprindere). Formarea va debuta în septembrie 2013. La sfârşitul acesteia, candidatul ales va fi angajat în cadrul societăţii  MICHELIN România şi va putea beneficia de mobilitate geografică de-a lungul carierei sale.

Ambasada Franţei în România va pune la dispoziţia bursierilor o locuinţă în Franţa, asigurarea socială şi va achita înscrierea în cadrul instituţiei de învăţământ (până la 6 100 € pe an pentru înscriere). Compania MICHELIN România va suporta cheltuielile în Franţa (chletuieli curente, masă, transport...). Dacă nivelul de cunoaştere al limbii franceze al candidatului este considerat ca fiind „insuficient”, acesta va beneficia de cursuri de limba franceză, timp de 6 luni, plata acestora fiind suportată de Ambasada Franţei în România.

Descărcați documentul PDF

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord