1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Selecție ERASMUS+ Mobilități Studenți 2024 – 2025, semestrul I

Selecție ERASMUS+ Mobilități Studenți 2024 – 2025, semestrul I

În perioada 19.02 – 27.02.2024, FEAA va organiza o nouă selecție pentru mobilități ERASMUS+ Studii / Plasament Studenți licență /master / doctorat.

Granturile ERASMUS+ acordate studenților au la bază un concurs de selecție semestrial, organizat la nivel de facultate.

Read more...

Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare

Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare

FEAA organizează, sub egida AFER, în perioada 7-9 decembrie, Olimpiada Studenților Economiști în Formare (ONEF), competiția planurilor de afaceri.

Read more...

„Noi Suntem UCV” - Povestea succesului

„Noi Suntem UCV” - Povestea succesului

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc, vineri 24 noiembrie, în Aula Mihai I al României unde Rectorul Universității din Craiova a ținut un discurs în care a subliniat rezultatele remarcabile obținute de echipa UCV în ultimii ani și a mulțumit tuturor cadrelor didactice, personalului administrativ și studenților pentru implicare și devotament.

Read more...

DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR 2023-2024

DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR 2023-2024

MULT SUCCES TUTUROR STUDENȚILOR ȘI CADRELOR DIDACTICE ÎN ANUL UNIVERSITAR 2023-2024

Read more...
Previous
Next

Invitație program guvernamental STUDENT INVEST, Aula Mihai I - miercuri 22.11.2023 ora 12pm

Fondul Român de Contragarantare SA (FRC) și Universitatea din Craiova organizează miercuri 22.11.2023 ora 12.00 in Aula „Mihai I al României” o prezentare a celui mai nou program guvernamental de finantare pentru studenti STUDENT  INVEST, cu ocazia lansării regionale a programelor guvernamentale de finanțare pentru tineri StudentInvest și FamilyStart.

image002

FRC este o instituție financiară specializată, mandatată de Ministerul Finanțelor să îndeplinească rolul de agent al statului în procesul de implementare a mai multor programe guvernamentale de finanțare, atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru beneficiari individuali. Universitatea din Craiova sprijină inițiativa și se raliază demersului de informare & comunicare în rândul studenților, cadrelor didactice și personalului propriu, deschizând participarea mai largă la eveniment pentru comunitățile interesate din Municipiul Craiova.

 

In acest context, ne face o deosebită plăcere să vă transmitem anexat invitația de participare la acest eveniment deosebit care, prin prezentarea facilităților și prin sesiunea de întrebări și răspunsuri (Q&A), va permite tuturor participanților să cunoască facilitățile unice de finanțare existente în acest moment pentru tineri, studenți și familii, deopotrivă.

 

Programele sunt rodul muncii unor tineri economiști din echipa de specialiști FRC care au generat o soluție și în România – similar cu alte țări - pentru finanțarea responsabilă a generației actuale și dorește să-și împlinească planurile de formare profesională și personală.

 

 

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Universitatea din Craiova

&

Fondul Român de Contragarantare SA

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.