1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ADMITERE LICENTA - REZULTATE PARTIALE

Rezultatele parțiale ale concursului de admitere au fost afisate la adresa https://evstud.ucv.ro/rezultate-admitere/dashboard.php

Pentru confirmarea locului ocupat, în perioada 16-19 septembrie 2022, toți candidații declarați admiși trebuie să achite taxa de înmatriculare (150 lei) și să transmită contractul de școlarizare semnat.

Ø  Taxa de înmatriculare  se achită:

  • prin BRD în contul RO48BRDE170SV46910431700 – pentru plata prin virament bancar
  • prin BRD în contul RO47BRDE170SV71982041700 - pentru plata cu numerar, la ghiseu;
  • prin aplicația de înscriere online, cu cardul bancar.

În situația în care taxa se achita prin intermediul BRD, dovada (chitanța) se va încărca în dosarul creat la înscriere (https://evstud.ucv.ro/login.php), sectiunea TAXE

Ø  Contractul de școlarizare se va descărca/tipări din dosarul creat la înscriere (https://evstud.ucv.ro/login.php) , se va semna și se va transmite electronic (scanat sau poză) la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Candidații care în perioada 16-19 septembrie 2022 nu confirmă locul conform celor precizate mai sus, nu se vor mai regăsi pe lista intermediară ce se va afișa în data de 20 septembrie 2022.

 

Candidații care, în urma admiterii, solicită înmatricularea în an superior (glisare), trebuie să transmită, alături de contract, o cerere, însoțită de situația școlară din care să rezulte notele și creditele obținute în calitate de studenți.

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.