1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Admitere licență - septembrie 2021 - candidați Români de Pretutindeni

În vederea confirmării locurilor ocupate prin concurs la Universitatea din Craiova, candidații Români de Pretutindeni la licență, declarați admiși, trebuie să parcurgă următoarele etape:

1. confirmarea locurilor în perioada 15-18 septembrie 2021, prin:
➢ completarea formularului din Anexa 4 și transmiterea acestuia pe mailul de admitere al facultății unde a fost declarat admis (https://www.ucv.ro/admitere/). Se va confirma locul la un singur program de studii;

Pe data de 20.09.2021 se va afișa lista candidaților admiși după redistribuirea locurilor care nu au fost confirmate în prima etapă.

2. depunerea actelor în original până la data de 24 septembrie 2021, la Departamentul de Relații Internaționale.

Modalităţi de transmitere a documentelor originale:
• Personal
• Prin delegat/împuternicit pe bază de procură notarială
• Prin poștă/curier rapid

la adresa: Universitatea din Craiova, Departamentul de Relații Internaționale, sala 445, str. A.I. Cuza nr. 13, 200585 Craiova, Dolj, România.

Pe data de 25.09.2021 se va afișa lista finală a candidaților admiși la buget și taxă după confirmarea locurilor din etapa a doua.

 

Candidații potențiali admiși Români de pretutindeni, în sesiunea septembrie 2021, pot să-și rezerve un loc până la data de 18 septembrie 2021, ora 12.00, pentru a fi luați în considerare la redistribuirea locurilor disponibile și afișarea listei candidaților admiși din data de 20 septembrie 2021.
Candidații trebuie să transmită formularul Anexa_7, în format electronic, scanat, la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Lista candidaților potențiali admiși Români de pretutindeni poate fi consultată aici.

 

Important: Neconfirmarea locului în una din cele 2 etape duce la eliminarea candidatului de pe lista de admitere și pierderea locului obținut prin concurs.

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.