1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Rezultate parțiale admitere licență - candidați Români de pretutindeni - Iulie 2021

Admitere Licență – iulie 2021 – candidați Români de Pretutindeni

Rezultatele parțiale pentru admiterea la programele de studii de licență sunt disponibile pe site-ul UCV la adresa web https://evstud.ucv.ro/rezultate-admitere/dashboard.php


 

În vederea confirmării locurilor ocupate prin concurs la Universitatea din Craiova, candidații Români de Pretutindeni la licență, declarați admiși, trebuie să parcurgă următoarele etape:

  1. confirmarea locurilor în perioada 18-23 iulie 2021, prin:
    • completarea formularului din Anexa 4 și transmiterea acestuia pe mailul de admitere al facultății unde a fost declarat admis (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Se va confirma locul la un singur program de studii;

Pe data de 24.07.2021 se va afișa lista candidaților admiși după redistribuirea locurilor care nu au fost confirmate în prima etapă.

  1. depunerea actelor în original până la data de 29 iulie 2021, la Departamentul de Relații Internaționale. Modalităţi de transmitere a documentelor originale:
  • Personal
  • Prin delegat/împuternicit pe bază de procură notarială
  • Prin poștă/curier rapid

la adresa: Universitatea din Craiova, Departamentul de Relații Internaționale, sala 445, str. A.I. Cuza nr. 13, 200585 Craiova, Dolj, România.

Pe data de 30.07.2021 se va afișa lista finală a candidaților admiși la buget și taxă după confirmarea locurilor din etapa a doua.

 

Important: Neconfirmarea locului în una din cele 2 etape duce la eliminarea candidatului de pe lista de admitere și pierderea locului obținut prin concurs.

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.