1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Eveniment HELLA for Education

hellaHELLA for Education este un program de responsabilitate socială al HELLA România prin care susține evenimente, proiecte și instituții de învățământ din comunitățile în care își desfășoară activitatea.
În acest context, HELLA România este sponsor unic al evenimentului EXCEED POSSIBILITIES, conferință de artă și tehnologie, cu workshop-uri dedicate studenților și elevilor.
Atelierul Al Șaselea Simț, dedicat studenților, se desfășoară online în 20 mai, de la ora 10.00, și durează 2 – 3 ore. Pot participa maximum 20 de persoane, care se pot înscrie la adresa https://bit.ly/3uEAG5F. Aplicațiile vor fi evaluate de organizatorii atelierului, iar studenții selectați să participe vor primi o confirmare din partea acestora.Tinerii vor construi, în cadrul atelierului, un aparat de monitorizare a calității aerului, pe care-l vor programa și asambla, cu punerea în funcțiune a unor senzori. Participanții au nevoie de un laptop cu conexiune bună WIFI și Arduino pre-instalat. O altă condiție este ca studenții să găsească interes în întrebările „Cum măsurăm gradul de poluare al aerului?” „Care este impactul poluării asupra populației?”

 

În total, sunt cinci ateliere, pentru studenți și elevi, cu mentori naționali și internaționali (Ateliere | HELLA) la care studenții pot participa.

De asemenea, cadrele didactice sunt invitate să participe, alături de studenți, la conferința a cărei agendă și informații le găsiți la adresa https://bit.ly/3o7zJjO
 
Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.