1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Rezultate intermediare ale admiterii la programele de licenţă

REZULTATE INTERMEDIARE!

Rezultatele intermediare ale admiterii la programele de licenţă sunt afișate pe pagina web a Universităţii din Craiova, disponibilă aici. 

Puteţi consulta rezultatele după ce alegeţi Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din lista facultăţilor.

 

CONFIRMAREA LOCURILOR

Când?

 • Perioada de confirmare a locurilor de către candidaţii declaraţi ADMIȘI după redistribuire (buget + taxa) la programele de licenţă ale Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor este 21 – 23 septembrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

Cum?

Pentru confirmarea locurilor, candidaţii care nu au adus documentele, trebuie să depună:

- documentele originale: Diploma de bacalaureat, Foaia matricolă;

- copii, cu menţiunea conform cu originalul, pentru Certificatul de naștere (Certificat de căsătorie – dacă este cazul), Cartea de identitate

- Adeverinţa medicală

- dovada achitării taxei de înmatriculare.

Taxa de înmatriculare (150 lei) și taxa de școlarizare (in cazul candidaților admiși pe locurile cu taxa) poate fi achitată:

 • prin BRD în contul RO48BRDE170SV46910431700;
 • prin BRD în contul RO47BRDE170SV71982041700 – pentru plata cu numerar, la ghișeu;
 • la casieria Universităţii din Craiova, cămin 4 (sediul DGA, str. Libertăţii, nr. 19), între orele 900 - 1200

ATENŢIE!

 • Pe documentul de plată (dovada achitării taxei de înmatriculare) se va specifica OBLIGATORIU: taxă de înmatriculare FEAA, numele și prenumele candidatului.
 • Documentele vor fi predate comisiei de admitere în DOSAR MAPĂ, iar pe coperta dosarului se vor menţiona:

Universitatea din Craiova

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

Admitere Licenţă – septembrie 2020

Numele și prenumele candidatului

 • La depunerea dosarului, candidaţii vor semna contractul de școlarizare. Contractul poate fi semnat de către o altă persoană împuternicită prin procură notarială. Pentru orice alte situaţii speciale, poate fi contactată comisia de admitere la numărul de telefon: 0251.411.593 zilnic în intervalul orar 1000-1500.
 • Tot în perioada 20 – 23 septembrie 2020 candidaţii declaraţi admişi pe locurile cu taxă trebuie să plătească prima tranșă din taxa de școlarizare (1000 lei).

Unde?

Depunerea dosarului cu actele necesare confirmării locului se va face la sediul Universităţii din Craiova, str. A. I. Cuza, nr. 13, în holul cu acces din parcarea superioară (intrarea BCR-Patria).

ATENŢIE!

 

La depunerea dosarului cu documentele pentru confirmarea locului, candidaţii au obligaţia să poarte mască de protecţie și să respecte condiţiile de siguranţă a sănătăţii impuse de pandemia COVID-19. În acest sens, rugăm candidaţii să respecte indicaţiile comisiei și locurile marcate pentru așteptare.

 

CE URMEAZĂ?

 

 • Rezultatele finale ale Concursului de Admitere al F.E.A.A. se vor afişa în data de 24.09.2020.

 

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.