1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

American Experience: Programul Work & Travel

AEAmerican Experience - Scurta descriere
Inca de la deschiderea primului birou in 2002, scopul American Experience a fost acela de a oferi studentilor romani o experienta cu adevarat autentica si inedita in tara tuturor posibilitatilor. 
In acest moment American Experience este cea mai mare agentie din Europa in ceea ce priveste numarul de studenti participanti in programele de schimb cultural desfasurate intre tara noastra si SUA. 
In plus oferim pe tot parcursul programului multiple sesiuni de orientare si pregatire, pentru ca experienta fiecarui student sa fie cat mai si sa se desfasoare in deplina siguranta.
Avand deja birouri deschide in toate centrele universitare ale Romaniei, in 2011 am devenit singura agentie din Europa cu reprezentante pe teritoriul Americii, denumite All Friends. 
Programul Work & Travel - Scurta prezentare
In anii ‘60, Departamentul de Stat American a pus bazele unei serii de programe prin intermediul carora tineri din toata lumea aveau posibilitatea de a experimenta “lifestyle-ul” american, pe o perioada determinata de timp. Initial era doar un program de calatorie, dar a devenit o adevarata miscare de forte odata cu trecerea la un proiect mai generos, denumit Work and Travel.
Departamentul de Stat American si-a dat seama ca exista numerosi studenti care vor sa vada SUA, dar sa faca si niste bani. Astfel prin intermediul vizei J1, studentii au voie sa calatoreasca si sa munceasca legal pe teritoriul SUA, in timpul vacantei de vara. In Romania programul se desfasoara intre 15 iunie si 30 octombrie. Poti sa lucrezi pana la 30 septembrie, iar ulterior cu banii castigati, poti calatori 30 de zile prin State.
Contact:
Universitatea din Craiova, Str. A.I. Cuza nr. 13, Sala 139 
Tel. +40 725 807 283,
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.americanexperience.ro

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.