1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

„CFA Institute Research Challenge 2018-2019“ - comunicat de presă

Echipa FEAA Craiova pe podium la concursul internațional „CFA Institute Research Challenge 2018-2019“, faza locală

FOTO 1O echipă de studenți a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova a reușit să câștige locul 3 la concursul internațional „CFA Institute Research Challenge 2018-2019“, faza locală, organizată la București, sâmbătă, 2 martie 2019, etapă care a presupus prezentarea companiei alese pentru analiză (Bursa de Valori București).

Anul acesta Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a universităţii craiovene a fost reprezentată în concurs de o echipă de 5 studenți (Irina Bîrzăneanu, Irina Duță, Mihaela Măruntu, Eugen Stanciu și Catrinel Tălăban), masteranzi în cadrul programelor de master ”Analiză și Evaluarea Financiară a Organizațiilor”, ”Finanțe și Administrarea Afacerilor” și ”International Economics and Business Administration”, coordonată de conf. univ. Cristian Stanciu (în calitate de Faculty Adviser) și Marian Șerban (Head of ALM, Banca Transilvania, în calitate de Industry Mentor).

„CFA Institute Research Challenge“ este un concurs internațional, organizat anual de către CFA Institute (o importantă organizație profesională globală din domeniul financiar, cu peste 142.000 de membri în 159 de țări), începând cu anul 2002. La ediția 2017-2018 a concursului, la nivel global, au participat peste 5.000 de studenți din 1.000 de universități.

În România, faza locală a concursului este organizată de către CFA Society România, începând cu anul 2012. În acest an au participat în concurs 7 echipe de la 6 universități din București, Chișinău, Cluj, Craiova, Iași și Sibiu.

 

Galerie foto

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.