1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Promovarea Examenului national de acces in profesia de evaluator

anevar logodes h

ANEVAR (Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România)  susține și încurajează cât mai mulți absolvenți de studii superioare să se înscrie la examenul de acces în profesia de evaluator și să devină membri ANEVAR. Astfel, Consiliul director al Asociației a decis să vină în întâmpinarea celor care doresc să participe la examenul de atribuire a calității de membru stagiar, din noiembrie a.c., și să le ofere următoarele:

  1. Candidații la examenul național care obțin nota cea mai mare la acest examen vor beneficia de un discount de 50% la taxa de curs.
  2. Candidații la examenul național care obțin următoarea cea mai mare notă la acest examen și care au absolvit studiile de licență în anul în curs vor primi un discount de 25% la taxa de curs.

Notă: Cele două discount-uri nu se pot cumula.

Calendarul de desfășurare a examenului de atribuire a calității de membru stagiar, sesiunea noiembrie 2018, a fost stabilit prin Hotărârea Consiliului director nr. 48/2018 și poate fi consutat aici: http://site2.anevar.ro/noutati/02-oct-2018-calendarul-desfasurare-examenului-atribuire-calitatii-membru-stagiar-sesiunea

Vă mulțumim și vă dorim success!

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.