1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Bogoi Dan Sergiu

Bogoi Dan

Pentru mine anii petrecuți la Craiova, între 1974 – 1978, au constituit, poate, cea mai frumoasă etapă a tinereții mele, când, pe lângă, cunoștințele profesionale pe care le-am dobândit grație minunaților profesori din acele vremuri, tot aici am legat prietenii de suflet care au dăinuit și voi dăinui mereu.

Nostalgia vremurilor, a orașului, a Universității, a colegilor și prietenilor din acei ani, mi-au rămas pentru totdeauna adânc înrădăcinate în mintea și inima mea.

Îmi exprim recunoștința pentru cadrele universitare care au reușit să ne insufle, pe lângă cunoștințele profesionale remarcabile, și o mare prețuire pentru istoricul și cultura Băniei.

Profit de această ocazie pentru a transmite celor care acced la această acțiune multă sănătate și speranța unei revederi cât mai curând.

 

Bogoi Dan Sergiu

DIRECTOR

AGENȚIA BNR ARGEȘ

1978, Facultatea de Științe Economice – Secția Finanțe Contabilitate, Craiova

 

 

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord