1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pogonaru Ion

Pogonaru Ion

Se numea Facultatea  de Științe Economice și în 1990  ca rezultat al unui concurs de admitere, m-a acceptat să-i fiu student. Nu greșesc dacă afirm că prin acceptarea mea ca student și ceea ce avea să urmeze, pentru mine, rolul acestei școli a fost unul definitoriu, în ce privește viața mea deopotrivă profesională și familială: aveam deja 22 de ani,  experiența   unui  stagiu militar obligatoriu și a muncii mai mult sau mai puțin calificate (ca absolvent de liceu tehnic)  în două uzine  din Slatina.

Ca student al acestei școli, aveam să descopăr  răspunsul la întrebări formulate (de pildă nivelul  bagajului de cunoștințe cu care mă prezentam, cum și cu ce-l pot completa, rolul meu ca student, rolul profesorului,  orizontul profesional care mi se oferea) dar și neformulate până atunci:  importanța familiei în viața fiecăruia dintre noi și marele potențial de împrejurări favorabile pe care ni-l oferea tot școala în soluționarea acestui aspect, prin ceea ce numim “viața de student”.

În acel mediu, aveam să descopăr oameni noi, care mi-au marcat definitiv și ireversibil viața (un colectiv de dascăli, care reprezintă ceea ce am numit școala), care mi-au devenit și rămas prieteni de nădejde (colegii de școală sau de cămin, care mi-au creat “mediul studențesc” ), pe  soția mea și mama copiilor mei.

Pogonaru Ion

Analist Risc / Director Sucursala

BRD GSG SA - Centrală. Direcția Controlul Central al Riscului /  BANCPOST SA - Sucursala Gorj

1995  - Facultatea de Științe Economice, Secția Finanțe Credit -  Licență  /  2009 – FEAA - Analiză Diagnostic și Evaluarea Afacerii – Master

 

 

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord