1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Babară Marina

babara Marina

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor mi-a oferit multiple posibilităţi de a-mi dezvolta o carieră profesională de care sunt mulțumită. Sfaturile și informațiile oferite de către cadrele didactice ale Facultatii de Economie şi Administrarea Afacerilor, m-au ajutat să ma dezvolt atât din punct de vedere profesional cât și personal. În prezent sunt Director de Resurse Umane la compania FORD România, fiind membră a echipei FORD încă din 2010 în funcția de Manager Formare. Tot ceea ce am învățat în facultate a constituit baza pe care am construit mai departe cariera mea. Masterul în Managementul Resurselor Umane m-a ajutat să pot să gestionez în mod profesionist recrutarea a peste 1700 de noi angajați la Ford România. De asemenea, cunoștințele acumulate m-au ajutat la organizarea și derularea cu succes a diferitelor campanii destinate comunității locale și angajaților companiei noastre. În 2017 am fost nominalizată la categoria „Cei mai buni directori de Resurse Umane” de revista Capital.

Nu poate fi construită o carieră de succes fără muncă, perseverență și ambiție, acestea sunt doar câteva din ingredientele necesare pentru a reuși în viață.

 

 

Babară Marina

Director Resurse Umane

Ford Romania S.A

Promoția 2004 - Licență - Managementul Firmei / 2008 - Master - Managementul Resurselor Umane

 

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.