1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pîrvu Gabriela Otilia

pirvu gabriela

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a devenit pentru mine o mare familie, din care mă simt mândră și onorată să fac parte, mediul perfect în care am găsit întotdeauna modele de urmat și arii științifice de exploatat. Ca studentă, m-am simțit permanent încurajată și motivată de dascălii mei de a urma o carieră în domeniul în care am studiat, cel financiar-bancar, și de a-mi dezvolta continuu competențele profesionale și științifice. Cunoștințele și experiența dobândite în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor sunt rezultatul unui proces educațional de cea mai bună calitate, modern, actualizat, orientat mereu asupra nevoilor de învățare ale studenților.

Anii de studii urmați în cadrul acestei instituții de învățământ (1998-2002 specializarea Bănci și burse de valori, 2002-2004 master Administrarea afacerilor) mi-au oferit totodată ocazia de a cunoaște și lega prietenii cu colegi minunați, oameni cu care mă bucur să interacționez și să colaborez ori de câte ori am ocazia.

Apreciez și încurajez, așadar, inițiativa Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor de a facilita comunicarea între profesori și foștii studenți, demers menit să creeze oportunități multiple de cooperare și sprijin reciproc.

Pîrvu Gabriela Otilia

Director adjunct (Direcția buget și analiză financiară)

Banca Națională a României

Promoția 2002 - Licență - Bănci și Burse de Valori / 2004 - Master - Administrarea Afacerilor

 

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.