1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Nastasie Flavius

nastasie flaviusStudiile efectuate în cadrul Facultății de Științe Economice din Craiova au constituit baza formării mele profesionale pentru pozițiile ocupate ulterior în departamentul financiar al unor companii multinaționale, deschizând perspective generoase pentru dezvoltare ulterioară și stabilind standarde înalte pentru principalele competențe necesare în acest domeniu.

Aș aprecia în mod deosebit excelența colectivului profesional, din rândul acestora distingându-se modele autentice pe care am încercat să le urmez în cariera mea de până acum.

Sunt încredințat că aceste standarde înalte de profesionalism se păstrează și azi, contribuind semnificativ la formarea viitorilor profesioniști în domeniul financiar din România și de peste hotare.

Nastasie Flavius

Tax & Insurance Manager

Heineken România

Promoția 1999 - programul de studii – Bănci și Burse de Valori

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord