1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Asociația Română a Băncilor și Institutul Bancar Român, 15 mai 2017: O CARIERĂ ÎN BANKING - OPORTUNITĂȚI ȘI PROVOCĂRI

Evenimentul este organizat sub egida Asociatiei Romane a Bancilor, in parteneriat cu Institutul Bancar Roman si are urmatoarele sectiuni:
  1. o prima sectiune are caracter educational si se desfasoara sub forma unei mese rotunde, la care participa directori de resurse umane din banci, care vor aborda subiecte de interes pentru tinerii interesati de o cariera in banking: abilitatile personale care contureaza profilul ideal pentru banking; cum evaluezi daca job-ul ti se potriveste?; cum iti redactezi CV-ul pentru a fi relevant in procesul de selectie; cum te pregatesti pentru sustinerea interviului?; etc. 
  2. a doua sectiune o reprezinta speech-ul motivational Dialoguri despre viata si cariera sustinut de Anca SIGARTAU – Doctor in Arte Magna cum Laudae, actrita, cantareata, regizoare, coach, profesor de teatru 
  3. a treia sectiune va fi dedicata targului de cariera: posturi pentru pozitii new entry, stagii de practica, internship-uri disponibile in banci pentru studenti, masteranzi si tineri absolventi

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.