1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Workshop - Strategie, Achiziţii şi Negociere – SIEGWERK – 2017

siegwerk
 
Grup țintă: studenții FEAA
 
Perioada de desfășurare
 • 25 mai 2017, orele 13.00 – 19.00, sala 233A, FEAA
 • 26 mai 2017, orele 10.00 – 13.00, sala 233A, FEAA

Obiectivele workshopului

 • STRATEGIE ÎN AFACERI
 • PROCESUL DE ACHIZIŢIE
 • STRATEGII DE NEGOCIERE

Trainer: Dan Enache

 • Regional Purchasing Head EMEA
 • Water Based Inks & Polyurethanes
 • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Informații utile

Termen înscriere: până pe 22 mai 2017

Procedură înscriere: Completează CV-ul tău şi trimite-l pe adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TEASER

Contactul între un student sau un proaspat absolvent si mediul de afaceri real poate sa fie uneori destul de abrupt.

In cadrul acestui workshop participantii vor avea posibilitatea de a dialoga cu un profesionist din business, de a intra in contact cu notiuni teoretice legate de strategii de afaceri, managementul achizitiilor sau de negociere, urmand ca la sfarsitul fiecaruia din cele trei module sa lucreze în grupuri, având exercitii practice sau simulari de negocieri comerciale.

Dupa acest workshop, având deja o viziune din interior fata de business, participantii vor putea gestiona mai bine cresterea în cariera.  

 

FEEDBACK 2016

Am apreciat foarte mult faptul ca am fost scosi din zona noatra de confort, ca ne-am descoperit o parte din aptitudinile noatre dar cel mai mult, ca s-a pus mare pret pe valorile umane.

Mi-a placut intensitatea, activitatile interactive din cadrul aplicatiilor practice, sinceritatea speaker-ului care pentru doua zile ne-a fost prieten, profesor, coordonator.

Am apreciat intrigarea pe care mi-a creat-o prezentatorul referitor atat la achizitii cat si la negociere; perspectiva oferita din punct de vedere al departamentului de achizitii asupra afacerii, dar mai ales asupra activitatii companiei si a celorlalte departamente (crearea de legaturi functionale) ca si misiunea departamentului de achizitii (crearea de avantaj sustenabil).

Voi pleca dupa workshop cu motivarea a iesi din zona de confort si sa caut mai degraba noi întrebari decât raspunsuri.

Interactiunea si aplicatiile practice au fost printre putinele din întreaga mea cariera de student care m-au facut chiar sa ma bucur de învatat. Nu gasesc parti de îmbunatatit ci doar de urmat si aplicat de profesorii nostri; am apreciat abordarea calda a oamenilor si faptul ca nu trebuie sa arati aroganta fata de interlocutorul tau.

 

Galerie Foto

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.