1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Mediul de Afaceri 2017

cu participarea studenților FEAA Craiova

Organizator: Societatea Studenților Europeniști

Grup țintă: Tinerii care iau parte la proiect au vârste cuprinse între 18-30 de ani și sunt preponderent din mediul academic (la nivel licență, masterat sau doctorat). Mediul de Afaceri este un proiect național care se adresează tinerilor care își doresc un viitor în mediul antreprenorial, care au o idee de business sau care au un start-up.

Perioada: 12 - 18 martie 2017

Locația: Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca

Pagina de Facebook:  https://web.facebook.com/Mediul-de-Afaceri-578382965584698/

Obiective: Obiectivul principal al proiectului este acela de a-i pregăti pe tinerii studenți pentru intrarea pe piața muncii, dar și facilitarea acesteia, printr-o serie de training-uri, workshop-uri și sesiuni de Q&A susținute de experți din domeniu. Mediul de Afaceri își propune să creeze conexiuni durabile între mediul universitar și mediul antreprenorial.

Activități: Înglobează o serie de teme de interes precum: comunicare, public speaking, fundraising, business branding, imagine vizuală, start-up, motivație, vânzări.

Rezultate: Instruirea și motivarea tinerilor cu privire la ideea în care cred, iar în viitorul apropiat să poată să își deschidă un business.

Studenți FEAA participanți:  Niță Anca Elena, Dincă Melania Gabriela, Pasmac Mihai, Dumitrescu Ioan Alexandru, Dorobanțu Alin, Dragu Oana Ștefania, Mitroi Cătălina, Tudoran Eugenia, Dumitrașcu Eugeniu

 

Galerie foto:

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.