1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Invitatie participare eveniment BuzzCamp

Data eveniment: 8 noiembrie 2016

Locatie: INCESA

DESPRE BUZZCAMPnoname

BuzzCamp este cel mai longeviv eveniment din Romania dedicat dezvoltarii personale, recrutarii specializate si orientarii in cariera pentru studenti, masteranzi si absolventi.

Evenimentul BuzzCamp, care din 2008 si pana astazi a pus fata in fata peste 100 de companii cu mai mult de 20.000 de participanti, se desfasoara in 9 orase (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Craiova, Bacau, Constanta) si, ca in fiecare an, se bucura de sprijinul celor mai mari centre universitare din orasele in care este prezent si de implicarea a peste 160 de organizatii studentesti.

La BuzzCamp, le oferim oportunitatea tinerilor de a intra in contact cu lumea angajatorilor. La editia cu numarul 16, BuzzCamp – A date with my future employer, ne-am gandit sa intermediem angajarea si sa te ajutam sa-ti conturezi abilitatile pe care le ai, pentru o dezvoltare personala impecabila, urmata de o cariera ghidata de succes.

Mai multe informatii si inscrierea la eveniment http://buzzcamp.ro/event/craiova/

telus

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.