1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Susținere Disertație - iunie 2016

În atenția studenților FEAA – Ciclul 2 Master anul II,

Înscrierile pentru examenul de disertație din sesiunea iunie-iulie 2016 vor avea loc în perioada 6 IUNIE – 13 IUNIE 2016. La înscriere se vor depune, următoarele:

  1. Cerere de înscriere și declarație de originalitate lucrare (cele două formulare se vor lista pe o singură coală față-verso și sunt diponibile la adresa secțiunea Servicii generale studenți – Documente generale(formulare)
  2. Lucrarea de disertație (pe suport de hârtie) însoțită de referatul coordonatorului (diponibil la secțiunea Servicii generale studenți – Documente generale (formulare). La depunere se va verifica dacă lucrarea a fost încărcată pe platforma de evidența studenților și aprobată de îndrumătorul de lucrare(în caz contrar aceasta nu poate fi depusă)

Important: Termenul limită pentru comunicarea temei disertației către secretariatul facultății este 13 mai 2016. Masteranzii care până la această dată nu au optat pentru o temă nu se vor putea înscrie pentru susținerea disertației în sesiunea iunie-iulie 2016.

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.