1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Susținere Licență - iunie 2016

În atenția studenților FEAA - ciclul 1 Licență anul III,

Înscrierile pentru examenul de licență din sesiunea iulie 2016 vor avea loc în perioada 21 IUNIE – 27 IUNIE 2016. La înscriere se vor depune, următoarele:

  1. Cerere de înscriere și declarație de originalitate lucrare (cele două formulare se vor lista pe o singură coală față-verso și sunt diponibile la adresa secțiunea Servicii generale studenți – Documente generale(formulare)
  2. Lucrarea de licență (pe suport de hârtie) însoțită de referatul coordonatorului (diponibil la secțiunea Servicii generale studenți – Documente generale (formulare). La depunere se va verifica dacă lucrarea a fost încărcată pe platforma de evidența studenților și aprobată de îndrumătorul de lucrare (în caz contrar aceasta nu poate fi depusă).

Important: Termenul limită pentru comunicarea temei lucrării de licență către secretariatul facultății este 20 mai 2016. Studenții care până la această dată nu au optat pentru o temă nu se vor putea înscrie pentru susținerea examenului de licență în sesiunea iulie 2016.

 

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.