1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

FEAA si SIEGWERK organizeaza 17-18 Martie 2016 - sala 228 - workshop - Strategie in procesul de achizitii - sustinut de Dan ENACHE -Global Purchasing Coordinator Siegwerk

Wokshop-ul are ca si obiectiv central dobandirea de competente si abilitati practice in domeniul achizitiilor si negocierii in afacerile internationale si se va finaliza cu obtinerea unui certificat de participare.

Participarea este deschisa tuturor studentilor ce doresc sa isi dezvolte aceste competente - licenta minim anul 2 de studii sau master. 

Numarul de locuri este limitat, iar pentru insciere, va rugam sa transmiteti un CV in limba romana la adresa de email - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pana pe data de 14.03.2016.

Diapozitiv1

Diapozitiv2

Diapozitiv3

Diapozitiv4

Diapozitiv5

Diapozitiv6

Diapozitiv6Diapozitiv7

 

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord