1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Buzz Camp Craiova - 25 noiembrie 2015

Am dat startul înscrierilor la BUZZ!Camp, cel mai longeviv eveniment din România dedicat dezvoltării personale, recrutării specializate și orientării în carieră pentru studenți și absolvenți.

De-a lungul celor 14 ediții, evenimentul a pus față în față, 100 de companii cu peste 18,000 de participanți. În urma evenimentului din primăvară, 135 de tineri cu potențial și-au început cariera în cadrul companiilor partenere BuzzCamp. În tot acest timp, ne-am bucurat nu doar de sprijinul companiilor, dar și de sprijinul celor mai importante centre universitare din țară și a peste 50 de organizații studențești.

articiparea la sesiunile BuzzCamp rămâne gratuită, însă locurile sunt limitate. Persoanele interesate se pot înscrie pe site-ul  http://buzzcamp.ro/event/craiova/ la workshop-urile evenimentului.

afis craiova 1

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord