1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Google Online Marketing Academy

Vineri 28 februarie 2014 - reincepe - Google Online Marketing Academy - sala 463, incepand cu ora 16.00
 
 
Prin colaborarea cu Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor - Universitatea din Craiova, Google Romania a lansat astazi programul Online Marketing Academy, care se va desfasura in universitatea noastra in perioada februarie - aprilie 2014.
 
Programul se adreseaza studentilor care doresc sa-si dezvolte cunostintele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialisti Google si traineri certificati. La finalul cursurilor fiecare student va primi din partea Google Romania o diploma de participare a programului Online Marketing Academy.
 
Cei interesati de o cariera in mediul online vor fi invitati la sesiuni de training avansat si vor avea acces la platforma de joburi prin care Google ii va pune in legatura cu agentii de publicitate si companii interesate de specialisti in marketing online.
 
Pe parcursul trainingurilor, studentii vor avea ocazia sa se intalneasca cu echipa Google Romania si cu agentii de advertising top din tara, sa afle mai multe despre cum se realizeaza o campanie de publicitate in mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce inseamna sa lucrezi intr-o agentie de publicitate. Antreprenori cu experienta va vor vorbi despre modele de business in online si exemple de succes, iar traineri certificati de Google va vor demonstra cum puteti folosi Google AdWords si Google Analytics in promovarea online.
Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.