1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Stagii de practică Lugera&Makler

Talentship Lugera&Makler - The best HR Internshiplugera

Lugera&Makler, una dintre cele mai mari companii de resurse umane din Romania, organizeaza programe de internship, pentru studenti sau masteranzi, interesati sa-si dezvolte o cariera in domeniul resurselor umane.

Programul de internship are o durata de 6 luni, se deruleaza la sediul Lugera din Craiova, str Fraţii Goleşti, nr 25 si oferă tinerilor posibilitatea de a pătrunde in acest domeniu vast si interesant.

Alături de specialiştii Lugera vei avea ocazia de a invata sa lucrezi cu o baza de date, vei participa la procesele de recrutare si selecţie desfasurate si vei vedea ce inseamna calcul salarial si administrare de personal.

Următorul program de internship incepe in luna martie, fiind urmat de cel din iunie, apoi septembrie.

 

Daca vrei sa faci parte din urmatoarea echipa de internship, aşteptam CV-ul tau pe adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., insotit de o scurta "scrisoare de motivare".

 

 

Mentioneaza, te rog, in titlul mail-ului, "Pentru programul de internship - Martie 2014". Urmeaza sa fii invitat la sediul Lugera, pentru a ne cunoaşte si pentru a-ti exprima motivatia ce te determina sa-ti doreşti sa faci parte din echipa de internship si de a urma o cariera in resurse umane.

 

Daca vrei sa afli mai multe despre Lugera si despre ce anume poti invata facand parte din echipa noastra, aşteptam cat mai repede sa ne scrii si sa ne cunoaştem!

 

Cu drag.

 

Echipa Lugera Craiova

 

Descarcă pliantul de prezentare

 

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.